fredag 4 mars 2011

Pasta med kycklingsås

Eftersom det är Fredag och vi har som tradition i den här familjen att då äta kyckling blev det idag Pasta med kycklingsås. (kombination med min baconsås och kycklingcabonara)

4 portioner:
2 kycklingfiléer
1 burk championer
1 paket bacon
purjolök
1 röd paprika
Cremé Fraiché
Grädde
Riven tacoost
Kycklingfond

Spaghetti

Koka upp vatten och börja stek kycklingen

Steker som alltid kycklingen först i marinad
när kycklingen börjar bli färdig slängde jag i baconen som jag hade skurit i mindre bitar och svampen tillsammans med lite kycklingfond.
När vattnet kokat upp slänger du spaghettin.
Släng i paprikan och purjolöken i en större kastrull tillsammans med 2dl grädde och Cremé Fraichén och värm upp på medelvarmt (3-4an)
När kycklingen är genomstekt häller du över den med baconet, svampen och skyn som blir i kastrullen.
låt koka upp under omrörning, smaka av, tillsätt lite soya om du vill det och ungefär en näve riven ost.

När spaghettin var klar hällde jag av det i ett durkslag och sedan ner i grytan igen, för att sedan hälla i kycklingsåsen över och blanda om.

Supergott att servera vitlöksbröd och en sallad till :)

Inga kommentarer: