Detta behöver du:
Ris (I do jasminris)
Kycklingfilé
Vinbärsgelé
Grädde
Till marinaden:
matolja
soya
grillkrydda
salt
socker
svart och vitpeppar
sweet chillisås
Återigen, är jag superdålig på att säga mått, jag blandar bara ihop allt men använd mycket olja så det blir mycket stekspad!
Marinera kycklingen och släng i ugnen i en ugnsfast form i ca 20 minuter på 175 grader, efter ca 10 minuter pensla på mer marinad.
Följ anvisningarna som är för riset.
Såsen gör du när det andra börjar bli färdigt,
häll i 2 dl grädde i en kastrull och en matsked gelé som du rör ihop under uppvärmning
salta efter smak och i med lite redning och spad från kycklingen, koka upp.
Servera och njuut!
1 kommentar:
SV; Ja jag också! Äre någonting som verkligen gör mig förbannad är det detdär. OCH hur barn far illa i rättsamhället överlag, gällande sociala och sådär...
Taack :) Det är bara bra här, hur är det med er? :)
Skicka en kommentar