måndag 3 oktober 2011

i mitt badrumsskåp..

mitt o älskipälsks badrumsskåp
From top: hundschampo, en borste, tvålpump, krilles hudlotion och eltandborste
översta hyllan: krilles rakhyvel, parfym, 2 deodoranter och en låda tops
mellersta hyllan: linsvätska, krilles 3e deo (??) nån hudproduktsgrej som e krilles, en till rakyvel som är krilles (?), en parfym och en burk med wax
Nedersta hyllan: "min" hylla: parfym, deo, ansiktskrubb, babyolja, handlotion, fotkräm, tandkräm för hela familjen, tamponger och asken jag fick förlovningsringen i.


skrev en liten status på facebook innan om att vissa har en ful ovana att kolla andras badrumsskåp (tydligen inte okej) haha jag själv brukar alltid kolla folks cdställ =) Nu är det ju förvisso omodernt tydligen med cdskivor och istället har folk en massa listor på Spotify, dessutom kopplar de flesta ihop sin spotify med sin facebook så när man är inloggad kan man se sina vänners musiklistor mwhohahaha (gött att det inte bara är jag som har konstig musiksmak haha)

Hur som haver har ju min fruga samma humor som jag o som oftast spårar det ur när vi börjar..
Törs ni fota era badrumsskåp? ;)

Vad är det värsta du skulle kunna hitta i någons badrumsskåp?

1 kommentar:

Sofia Ekström sa...

Sv:
Hej!
Efter att ha målat sovrummet rosa rekomenderar jag rosa väggfärg, STARKT. Det är varmt, mysigt och lungt, men framförallt är det snyggt!

Jag har för mig att det tillslut blev den färg som heter balett, som på paletten ser gul ut, men inte alls i verkligheten. Mitt tips till dig är (tråkigt nog) att köpa provburkar o måla en yta hemma.

Färgen köpte jag i vanlig bygghandel, gå till närmaste o be personalen om hjälp.

Lycka till!