tisdag 12 april 2011

WOOOOHOOOOOOO


Kan det vara lättförtjänade pengar eller vadå? 
Om du ändå är som jag o shoppar mycket på nätet tjänar du på detta som faan så kom igen nu :D

1 kommentar:

Sabina sa...

SV; Hoppas det löser sig med pengarna, det handlar ju somsagt om mycket. Man tycker ju att det inte borde vara så förbannat svårt att bara göra en ny överföring och dessutom direkt till kontot - svårt spel lixom? Tjopptjopp för fan! hah

Jo, är brano less! Jag håller ju på att byta adress nu för fullt, och då kommer jag bo i Skellefteå så då blir det inte i samma kommun :)
Blir jävligt less på hur fan dom beter sig, bara för att jag är gravid igen ;S alltså.. ja, tur jag har gåvan från gud själv till advokat men man blir ju ändå jävligt nojig att dom ska få igenom allt dom vill (LVU:a Leon :S ) eftersom det finns ett par utredningar på mig (från tidigare då jag inte ens hade honom) och på honom också (som soc anmält själva, för att jag inte varit i skolan). Dom har aldrig haft någon underlag alls att starta en utredning på Leon överhuvudtaget. Det har alltid varit för att jag inte skött skolan osv, ba jaha? Å det har med Leon att göra? Jag skiter ju inte direkt i att lämna honom på dagis bara för att jag själv mår dåligt och inte orkar går i skolan några dagar. helt fuckat! Sen sitter dom på möterna och säger att dom inte är oroliga för hur jag sköter honom, nähä? Men vafan startar ni upp jävla utredning på utredning för då? Om ni ändå blir bevisade varje jävla gång hur fel ni har?!!
Åh, fick jag ett mord, eller snarare flera, så skulle då hela socialkontoret få ett par skott i pannan!