torsdag 15 september 2011

Betyder!

Om du fick veta att du ska dö om exakt en månad från och med idag. Du är inte allvarligt sjuk eller något sådant, men du mister livet om 30 dagar. Vad skulle du göra då? Vad skulle du lägga dina sista dagar på?
Troligen skulle du göra allt det du skjuter undan, leva livet och verkligen uppskatta dina nära o kära right?

Så varför inte göra det redan nu? Vi vet aldrig när vår tid runnit ut, det är för många ord som aldrig blir uttalade, så mycket man missar för att man inte hinner.
Trots att vi har tid till att bara sitta o glo i princip, så har vi inte tid för att umgås med de vi tycker om. Vi spenderar mer tid med folk vi faktiskt inte alls gillar för att vi måste eller för att de är närmast osv osv. Vi spenderar hur mycket tid som helst på att avsky andra och störa oss på de som vill en illa. Tänk om man faktiskt inte brydde sig om de som inte vill en gott och la den tiden och energin på sina vänner och sin familj?

Ring din kompis du inte pratat med på hur länge som helst, lägg de där 200 kr du får över på en resa till någon du inte träffat. TA ER TID. Tro mig ni ångrar er den dagen ni märker att det är försent. Det går inte att ändra det som blivit gjort (eller ogjort) tiden kommer aldrig tillbaks igen även om den finns där nu och kommer finnas kvar när vi inte längre gör det..

Jag vet vad jag ska göra när min familj kommer hem. I'm gonna hold dem tight!! <3

1 kommentar:

Sabina sa...

SV; Jarå, någon gång går det säkert över.. Nu är det dock väldigt mycket tankar till lillasyster också som håller på med både det ena och andra...

Kram!