onsdag 20 april 2011

Sveriges flyktingpolitik

Med facebook har man uppenbarligen makt, åt helvetes för mycket makt då det är människor utan kunskap men med för mycket fritid som ska ha åsikter och lyckas få med sig fler av samma sort.
Jag är med i en grupp som heter "Vi gillar olika" som lade upp en artikel från en annan grupp som har skrivit en debatt på aftonbladet där de säger att de ska demonstrera för en humanare flyktingpolitik.
De har fyra "krav", bland annat att familjer som kommer hit, gömmer ungen eller överger ungen för att själva gömma sig, ska få stanna som en hel familj.

Jag tror bland annat hela jävla Svenljunga skulle ha åsikter om detta..
Det var inte såååå längesen vi faktiskt hade det som så att splittrade familjer fick stanna om en unge försvann.
Och vad hände? Varenda jävel gömde sin unge.

Förra sommaren försökte en romsk familj göra samma sak här, de gömde sin dotter i Borås och det blev världens pådrag med ridande snutar från göteborg och helikoptrar från Halmstad, i flera dagar sökte man här.
För att hon skulle vara "saknad". Och det är inte det, skulle min lillfis försvinna hade jag blivit väldigt tacksam om det blev sånt pådrag för honom, men nu var inte flickan försvunnen, hon var gömd och hon kom fram lagom till att familjen fick veta att de skulle bli utvisade oavsett om flickan kom fram eller inte, så visst de fick inte stanna här, men det är VI, som får betala för hela jävla kalaset.

Pengar vi hade kunnat lägga på att renovera seniorboenden som rasar, resurser på skolorna YOU NAME IT.

Nej jag är inte rasist!! Jag hatar alla lika mycket!!

Jag tycker absolut vi ska hjälpa andra om vi kan, men till er som tycker vi ska lägga pengarna på att hjälpa alla andra, se till ert eget land, är ni medvetna om vad som händer här?
Den nya underklassen, är ungdomar, Det finns knappt några arbeten.
Fuck me, jag har sökt arbete i 1,5 år och fått ett enda "Tack men nej tack".
I dagens läge har vi ungdomar, födda här i Sverige som är hemlösa.
Hur fixar man ett jobb om man inte har ett tryggt hem?

Bygg upp Sverige först, och allvarligt talat en Heads-up nu till er som gapar på den ökande rasismen:
Så länge vi lägger pengarna på "nysvenskar" och de som vill komma hit, ger dem skattefria år, måste anställa dem före den mer kompetenta kvinnan/mannen född i Sverige, ger dem mer pengar och inte ställer krav på dem, kommer rasismen fortsätta öka och då finns risken att arga korkade rasister tar lagen i sina egna händer!

Det är ingen slump att vi har SD i regeringen, det är heller ingen slump att det nu startas fler och fler främlingsfientliga partier (och dem om något vill vi väl faan inte låta få makten??)


Inga kommentarer: