onsdag 16 februari 2011

Reklam, könsdiskriminering, sexistiskt och patetiskt

Digitalboxer-företaget BOXER har blivit anmälda till RO för att vara sexistiska för en annons där deras reklamfigur Robert ligger i boxershorts halvporrigt på fårskinnsfällar och texten lyder

"FÅ BOXERPAKETET FÖR 79 :-"

den annars fjantiga figuren ska ge "vanliga män" komplex för att han har överdrivna magrutor och konturen syns på hans stora paket och det ger ju en skev bild av hur en normal man ser ut. och det kan ju inte en normal man leva med, att en tecknad figur har större kuk än honom.. räcker det inte med gubbarna i duschen efter innebandymatchen lixom? Stackars sate som måste få ångest av en animerad jävel som ligger där och prostituerar sig!!!

Givetvis tänker jag dissa alla blekfeta, småkukar för att onanera till en tecknad figur.
Ï dagens samhälle skriker vi efter Jämställdhet.
Feministerna vill att det ska vara på deras villkor och män tycker vi ska acceptera dem som känsliga och bla bla bla. Vi accepterar i princip allt i dagens läge, finns de som tycker att PEDOFILER ska ha rätt i samhället oxå och det tycker jag är helt jävla efterblivet att såna människor inte spärras in i en madrasserad cell med en äcklig tubsocka i käften. sen gör de ju inget om man RÅKAR tappa bort nyckeln..

Men iaf, allvarligt talat. vill ni ha jämnställdhet? lika jobb lika lön. bäst kvalificerad för uppgiften får arbetet. låter bra eller hur? då ska ju inte en brudjävel eller en invandrare få förtur bara för att! kommer det en snubbe som är bäst kvalificerad ska han ha det, kommer det en invandrare som är bäst på shiten give him the damn job! osv..
En misshandel i en relation ska bli tagen på lika stort ansvar om det är en kvinna som misshandlat sin man som om man vänder på det.
och om det ska va sexistiskt med Boxer-Robert.. förväntar jag mig att det inte kommer finnas halvnakna smala tjejer i en endaste tidning eller stolpe till sommaren för jag kan ju få komplex då.. o hon får absolut inte ha silikon för det har jag ju inte råd med!!!

Detta börjar bli patetiskt nu..
-Pumsemumsan- onanerar till BOXER

Inga kommentarer: