lördag 19 februari 2011

Illmående o bajsjakt

Min son är den underbaraste, speciellt på morgonen när han smiter iväg, bajsar och inte säger ett ljud. Jag är fortfarande förkyld så jag känner ju inte så mycket dofter, inga alls faktiskt.
Aaron tycker ju givetvis inte om BAJS i blöjan så han är så där underbar att han försöker ta av sig blöjan själv medan jag var ute med hunden för att hon skulle få bajsa. När jag kommer in sitter han snällt på golvet och leker med sitt sjörövarskepp tills han reser på sig och kommer fram till mig och gnäller.
Han har bajs insmetat i handen. När jag ska ta fram våtservetterna ser jag att det ligger en bajskorv på golvet. och en till. och en till. Plötsligt ser jag en liten Kita ligga i soffan i full fart med en bajsblöja -.-
Så det blev att ta den från henne, och slänga i soporna för att sedan leta efter bajs. Även om jag är täppt i näsan så känns det inte så jättemys och plocka upp bajs och behöva böja sig ner när man mår så förbannat illamående..

Sen fick det bli duschen med en sur lilltjavo som hade bajs under fötterna och långt ner på benen då han dragit av sig blöjan under pyjamasen..

Det var min lördagsmorgon det. Hoppas eran har varit mindre bajsig..

Inga kommentarer: